Mijn werkwijze

Ik werk volgens de bekendste vorm van acupunctuur en gebruik dunne, steriele wegwerpnaalden die ik op verschillende meridiaanpunten van jouw lichaam plaats. Daar voel je niks of nauwelijks iets van. Door de naalden op die punten te plaatsen, kan de balans van je lichaam zich herstellen en gaat jouw energie weer stromen.

Hoe ziet mijn behandeling eruit?
In het begin besteed ik veel aandacht aan het onderzoeken van jouw vraag of klacht.

Van daaruit wordt er in overleg een keuze voor de behandelmethode gemaakt. Ook houden wij het verloop van de behandelingen nauwkeurig in de gaten door regelmatige evaluaties uit te voeren.

Met mijn zeer dunne naaldjes is het mogelijk om bepaalde energiebanen op specifieke punten in het lichaam te beïnvloeden en energiestromen te alterneren. Wanneer er bijvoorbeeld te weinig energie naar een bepaalde plek in je lichaam gaat, kan ervoor gekozen worden om meer energie naar die plek te geleiden.

De ervaring van mijn patiënten is dat zij weinig tot niets merken van de naaldjes. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Wat daarentegen wel vaak voorkomt, is dat de patiënt bepaalde energieën kan voelen.

Neem contact met mij op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag!